26 Август 2011
15921
Снимков материал: pixabay.com
Замразените зеленчуци тук са основна съставка.
Съставки:
пакетирани микс замразени зеленчуци
2 супени лъжици сусамово масло
1 супена лъжица соев сос
Начин на приготвяне:
- Поставете нудълсите в тенджера и покрийте с вряща вода. Оставете за около 4-5 минути. Изсушете ги. Смесете с яйцата и лука в тенджера.
- Загрейте две супени лъжици растително малко на котлона на силен огън. Добавете чесъна и джинджифила и попържете за около 1 минута. Добавете микса от зеленчуци и соевия сос. Пържете за около 2-3 минути или докато зеленчуците се зачервят. Прехвърлете в тенджера, прибавете нудълсите и оставете да се смесят.
- Загрейте една супена лъжица от останалото растително масло в широк тиган на средна топлина. Добавете една четвърт от сместа с яйцата. Разклащайте през 30 секунди, докато е готово.
- Покрийте омлета с една четвърт от зеленчуковата смес. Гответе за около 1 минута и изсипете в чиния. Повторете това още три пъти с останалите смеси, за да получите четири порции. Сервирайте ги със соев сос.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари