Не мога да кажа, че като много и аз не мечтая за изискана вечеря . Но понякога бързото и лесното е в пъти по- вкусно.. Ето затова ви предлагам мойта тайна за това как да направите перфектния пълнен пилешки хляб .
Както се досещате, съставът му зависи от вашето въображение и предпочитания и това какво имате в хладилника, буквално може да пъхнете всичко.
Съставки
Хляб 1
кашкавал 200 гр
Пилешко филе 600 гр
печурки 250 гр
Домат 5 броя.
Майонеза 4 с.л.
Лук 1 бр
Яйце 1
Копър 1 връзка
Сол на вкус
Черен пипер (смлян) вкус
Подготовка
Пригответе хляба: разрежете питката наполовина и извадете сърцевината, за да направите две лодки.
Нарежете на ситно пилешкото филе и запържете в тиган в олио, докато омекне. Подправете месото със сол и черен пипер на вкус.
Запържете гъбите отделно с лука. След това сложете с пилето, доматите на кубчета, майонеза, подправки, яйце
Поставете пълнежа в хлебчетата, като редувате с настърган кашкавал на пластове. Последният слой трябва да бъде кашкавал
Печете пълнения хляб в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15 минути.
Всички казват, че това е по-вкусно от пицата! Мога само да се радвам: толкова просто ястие , а толкова много удоволствие. Понякога сменям пълнежа с каквото ми се прияде