За плънката - натрошете на парчета двете шоколада и ги разтопете на водна баня заедно с ванилената захар. Смесете нишестето с две супени лъжици сметана. В шоколада добавете с миксер останалата сметана и яйцата, а след това - нишестето.
За тестото - смесете брашното и бакпулвера, добавете останалите съставки и бийте с миксер, докато се получи гладко тесто. Прехвърлете го върху работния плот, предварително поръсен брашно. По-голямата част от тестото поставете в кръгла тава и набодете добре с вилица. От останалото тесто направете борд по стените на тавата, така че да се получи височина от два сантиметра. Печете сладкиша 12 минути на 180 градуса. Излейте пълнежа в изпечената кора, върнете във фурната и печете още 30 минути.
Готовия сладкиш поръсете с пудра захар, смесена с ванилия, или шприцовайте отгоре розички сметана.