Арменски касерол с патладжан
7 Декември 2012
13182
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обелете патладжана и го нарежете на кубчета. Загрейте олиото и запържете лука, зелената пиперка и патладжана. Пържете като бъркате на слаб огън, докато патладжанът омекне. Прибавете доматите, солта и черния пипер. Варете няколко минути. Ако искате, сега е моментът да прибавите останалите подправки. Изсипете в огнеупорна стъклена тавичка и печете при 160° С 40 мин. Сервирайте касерола горещ или студен със заквасена сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари