
(1 чаша = 240 милилитра)
От посочените продукти замесете тесто - не използвайте наведнъж цялото брашно, понякога е необходимо повече, а понякога - по-малко от посоченото количество. Трябва да получите меко тесто. Покрийте и оставете да втаса, така че да удвои обема си. Втасалото тесто разделете на 6 части, всяка част разточете до дебелина от 1 см. Всяка кора намажете с олио, поставете една върху друга - навийте на руло, а след това под формата на охлюв. Така получената форма разточете на кора от около 2-3 см. Така получената питка поставете в намазнена и покрита с хартия за печене тава, леко намажете с олио и оставете отново да втаса. След като втаса, поставете питката да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса около 20-25 мин. Изпечената питка съвсем леко напръскайте с вода (или намажете с четка), покрийте за 1-2 минути, след това намажете с предварително приготвената глазура от смесените два вида мазнина, сол, пресования и нарязания чесън, овкусена с малко розмарин (копър).