Аспержи в яйчен сос
5 Януари 2012
6885
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Аспержите се почистват и се отрязват твърдите краища.
Чесънът и хлябът се изпържват в олио, изваждат се, а в останалата мазнина се прибавят аспержите, налива се малко вряща вода, посолява се и се задушава до омекване.
Междувременно се счуква чесънът с хляба и малко оцет, прибавя се ситно нарязаното сварено яйце и се поднася с аспержите.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари