Аспержи в яйчен сос

вход през zajenata.bg
Аспержи в яйчен сос
admin
Добавена от: admin
6885
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

аспержи - 600 гр.
хляб - бял 1 филия
яйца - 1 бр.
чесън - 1 скилидка
оцет
олио
сол

Аспержите се почистват и се отрязват твърдите краища.
Чесънът и хлябът се изпържват в олио, изваждат се, а в останалата мазнина се прибавят аспержите, налива се малко вряща вода, посолява се и се задушава до омекване.
Междувременно се счуква чесънът с хляба и малко оцет, прибавя се ситно нарязаното сварено яйце и се поднася с аспержите.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft