Ауу, ауу, ауу колко е вкусно, само като се сетя и лигичката ми потича
5 Август 2016
5941
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 килограм пилешко филе
100 грама кашкавал
1 морков
1 сладка чушка
1 глава лук
2 скилидки чесън
1/2 лимон
1 супена лъжица мед
смлян пипер по избор и на вкус
смлян кориандър на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте филетата, подсушете ги и направете разрези върху всяко, за да се получат своеобразни джобове. Подправете месото със сол, пипер, кориандър и други подправки на вкус, намажете със смес от меда и лимоновия сок и оставете да се маринова за 15 минути.
Настържете моркова с помощта на средно ренде, лука нарежете ситно, чушката - на сламки, чесъна намачкайте, кашкавала също настържете.
Изпържете зеленчуците в нагорещено олио за 5-7 минути, след което ги смесете с чесъна и кашкавал.
Подправете на вкус и разбъркайте.
Напълнете пилешките "джобчета" с ароматната смес и затворете с клечки за зъби.
Изпечете филето върху скара, обръщайки периодично от двете страни.
Готовото ястие нарежете на парчета и поднесете. Подходящо допълнение са гарнитури от ориз, картофи, зърнени каши и зеленчуци.
Добър апетит!
Напълнете пилешките "джобчета" с ароматната смес и затворете с клечки за зъби.
Изпечете филето върху скара, обръщайки периодично от двете страни.
Готовото ястие нарежете на парчета и поднесете. Подходящо допълнение са гарнитури от ориз, картофи, зърнени каши и зеленчуци.
Добър апетит!
Източник: framar.bg
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари