Баба ми направо уби рибата с този трик. Ето как си бели чушките без грам да се нацапа, направо се...
7 Октомври 2016
1024494
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Както свърши септември, всички започваме да усещаме миризмата на печени чушки.Ако и вие сте от домакините, които всяка година подготвят домашна салата от печени чушки, си струва да откриете и запомните този трик.
Никога не е твърде късно, за да научите как да си улесните правенето на зимница.
Затова тази година, след като изпечете чушките, поставете ги в хартиени торби. Не найлови пликчета, а хартиени.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари