Бабината рецепта за крем супичка

21 Ноември 2014
71316
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте зеленчуците и ги сварете в подсолена вода. Сварете ги добре, пасирайте (в блендер) и ги върнете обратно във водата, в която са врели. Оставете супата отново да заври, изключете огъня, но оставете тенджерата на печката. След това добавете с непрекъснато бъркане разбитото яйце яйце, в което сте добавили брашното и сметаната. Разбъркайте добре като загреете леко супата (да не завира).
ВАЖНО: Ако супата е прекалено гъста, добавете още малко вряща вода.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари