Бабиният сочен сладкиш с орехи

31 Януари 2015
104770
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбиват се яйцата и захарта като за пандишпан.
Добавят се млякото, олиото, брашното и бакпулверът.
Сместа се разбива, за да се обедини добре, след което се добавят орехите .
Пече се в малка тава в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25 минути.
В касерола се поставят водата и захарта, оставят се да поврат 5-6 минути, след което се добавят ванилията и какаото.
Сладкишът се оставя да се охлади и се залива с топлия сироп. След това се поръсва със счукани орехи и се нарязва на кубчета или ромбчета.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари