Баварски наденички с лук и бира
22 Декември 2011
12917
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Надениците се надупчват с вилица и се слагат в дълбок тиган, като се налива 1 пръст вода. Тиганът се захлупва и се нагрява докато започне леко да ври. От време на време надениците се обръщат, докато водата изври. След това се добавя олиото и се пържат на умерена температура, без капак, докато станат златисто-кафяви. Лукът се нарязва полумесеци и се добавя в тигана заедно със скилидките чесън и клонката розмарин. Пържи се, докато лукът започне да става златист, след което се добавя бирата. Оставя се на слаб огън, докато бирата поизври. При сервирането се предлага горчица.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари