Баварски наденички с лук и бира

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Баварски наденички с лук и бира
Баварски наденички с лук и бира
admin
Добавена от: admin
12917
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 бр. сурови наденици
1 кг лук
5-6 скилидки чесън
250 мл светла бира
50 мл олио
клонка розмарин
сол

Надениците се надупчват с вилица и се слагат в дълбок тиган, като се налива 1 пръст вода. Тиганът се захлупва и се нагрява докато започне леко да ври. От време на време надениците се обръщат, докато водата изври. След това се добавя олиото и се пържат на умерена температура, без капак, докато станат златисто-кафяви. Лукът се нарязва полумесеци и се добавя в тигана заедно със скилидките чесън и клонката розмарин. Пържи се, докато лукът започне да става златист, след което се добавя бирата. Оставя се на слаб огън, докато бирата поизври. При сервирането се предлага горчица.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft