Базелска супа
21 Ноември 2012
6472
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Брашното се запича в тиган до златисто кафяво, като се бърка постоянно. Добавя се маслото и се бърка до хомогенизиране. Лукът се нарязва "жулиен" и се задушава няколко минути. Добавя се бульонът студен, като се бърка постоянно. Оставя се да ври 20 мин., като се разбърква от време на време. Супата се сервира топла, в загряти чинии, като се предлага отделно настърганото сирене.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари