Ако не може да решите кое ястие ви е по-любимо - баницата или пицата, имаме добра новина за вас! Със следващата рецепта може да получите и двете във вкусно съчетание от кори за баница и сочна пица-плънка. Ето как:
1. В купа се смесват всички съставки за първата плънка, докато се получи хомогенна смес
2. Вземат се 2 кори, с лъжица се слага от плънката и се разнася добре. След това върху тях се слага още една кора, отново се намазва с плънката и се поръсва с кашкавал, салам и гъби. Навиват се на руло.
3. Рулата се подреждат в намаслена тава. Нарязват се на парчета. С останалата част от първата плънка се намазват рулата отгоре.
4. Пекат се в предварително загрята фурна за 10 минути на 200 градуса и след това още 20 минути на 180 градуса.