Първо пригответе плънката - яйцата разбийте с миксер. След това бавно и на тънка струя добавете загрятата вода, през цялото време разбивайки. Разбитите яйца не трябва да бъдат с плътността за торта. Добавете олиото, сиренето, бакпулвера и смесете. Посолете малко - внимавайте, ако сиренето или изварата е солена. Вземете една кора, намажете я с плънката, върху нея поставете друга кора и отново намажете с плънката. Навийте на руло, след това оформете като охлюв. Така направете с всички кори. От останалата част от плънката намажете отгоре преди самото печене, ако искате поръсете със сусам или друг микс от семена, но не е необходимо.
В малка тава подредете баничките, внимателно ги залейте с 500 мл, хладка вода и ги оставете да престоят така 30 минути. През това време включете фурната да се загрее до 180 градуса и ги поставете да се пекат. Готови са, когато са добре зачервени. Поднесете ги топли!