1 пакет точени кори 1/2 кофичка маргарин или 1 пакетче (125 гр.) масло
5 глави кромид лук
1 средно голямо пиле
½ връзка магданоз
5 яйца
1/2 ч.ч. прясно мляко
1/2 ч.ч. сметана за готвене
сол на вкус
6 щипки черен пипер
1 с.л. олио
1/2 ч.ч. сирене
Нарязваме пилето на части и го слагаме да се вари заедно с кромида, нарязан на шайби. Варим 30 мин. След като се свари, изцеждаме с помощта на гевгир от бульона. Осоляваме всяка мръвка и поръсваме с черен пипер и нареждаме в тавичка заедно с лука и част от бульона. Печем, докато месото придобие златиста коричка. След изпичане обезкостяваме и накъсваме на ситно месото. Слагаме го в по-дълбока купа, прибавяме лука, сиренето, яйцата разбъркани със сметаната, млякото и магданоза. Осоляваме пак, ако е нужно, и прибавяме 3 щипки черен пипер.
Взимаме средно голяма тавичка, намазана с олио, и слагаме половината кори, като всяка мажем с предварително разтопения маргарин (масло). Изсипваме плънката и отгоре поставяме другата половина от корите, пак всяка намазана с маргарин. Нарязваме на парчета и мажем с останалия маргарин и 1 разбито яйце. Печем в предварително загрята фурна на 180°С до златисто-кафяво. След изпичане завиваме с кърпа за около 20 мин.