Баница със салам и майонеза
7 Февруари 2014
25107
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете колбаса на малки кубчета, а сиренето натрошете. Разбийте яйцата с майонезата, добавете водата (олиото), а след това - салама и сиренето. Започнете да вземате по 2 от корите, като ги мажете обилно с плънката и завивате на руло. Подреждайте ги в намаслена тавичка на спирала, започвайки от центъра й. Ако остане от плънката, залейте с нея баницата, поръсете с още малко олио/масло и пъхнете в загрята на 180-200 градуса фурна. Печете до зачервяване. Готовата баница поръсете с малко вода и оставете да се задуши, увита плътно с домакинска кърпа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари