Баница със салам и майонеза

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Баница със салам и майонеза
Баница със салам и майонеза
admin
Добавена от: admin
25107
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 пакет точени кори за баница
300 гр. колбас/салам по избор (може и шунка)
200 гр. краве сирене
3 яйца
1 опаковка майонеза
вода/олио/масло - количество, равно на майонезата

Нарежете колбаса на малки кубчета, а сиренето натрошете. Разбийте яйцата с майонезата, добавете водата (олиото), а след това - салама и сиренето. Започнете да вземате по 2 от корите, като ги мажете обилно с плънката и завивате на руло. Подреждайте ги в намаслена тавичка на спирала, започвайки от центъра й. Ако остане от плънката, залейте с нея баницата, поръсете с още малко олио/масло и пъхнете в загрята на 180-200 градуса фурна. Печете до зачервяване. Готовата баница поръсете с малко вода и оставете да се задуши, увита плътно с домакинска кърпа.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft