Баница със свинско

22 Декември 2011
5862
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1/2 свинска глава
2 дафинови листа
10 зърна черен пипер
500 г готови кори за баница
20 г краве масло
сол
Сварете свинската глава с подправките, докато месото почне да се отделя от костите.
Извадете я, обезкостете я и нарежете месото на ситно.
Останалия бульон (около 1 чаша) смесете с месото.
В намазана с маслото тавичка наредете последователно корите, като всеки лист поръсвайте с малко бульон и част от месото.
Нарежете баницата на квадрати и я печете в умерена фурна до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари