12 броя фини кори за баница
400 гр. кашкавал
400 гр. телешки салам
400 гр. кетчуп
3 яйца
масло
300 гр. прясно сирене
риган
1. Кашкавалът и саламът се настъргват. Кетчупът се смесва с ригана и се разбърква.
2. Вземат се две кори за баница, поръсват се с малко олио и се нареждат една върху друга. Намазват се с малко смес от кетчуп и се поръсват с настърган салам. Покриват се с още две кори и се повтаря цялата процедура със следващите две кори. След това внимателно се навиват на руло. По същия начин от останалия материал се оформя още един руло.
3. Рулата се нарязват на парчета с ширина от 3 см и се нареждат в тава върху хартия за печене.
4. Отделно се разбиват яйцата и прясното сирене и на всяко парче се слага по една супена лъжица от сместа. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 ˚ С докато се зачервят приятно.