Бебешка каша с праскови
18 Февруари 2014
4525
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 добре узряла праскова
15 мл вода
60 мл натурално кисело мляко (био)
Обелете добре прасковата, измийте я и я нарежете на малки парченца. Смесете 15 мл. вода и 60 мл био кисело мляко. Сложете прасковата в съд с вода и оставете да се вари (5 минути след завиране на водата). Трябва да е добре омекнала. Пасирайте парчетата праскова, оставете да се охладят, след което добавете сместа с киселото мляко и разбъркайте добре, за да се съединят продуктите.
Съхранение: Кашата може да съхранявате във фризер - най-много за 24 часа.
Кашата е подходяща за деца над 6-месечна възраст и е достатъчна за около 2-4 порции.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари