23 Октомври 2014
21092
Снимков материал: pixabay.com
Необходими продукти:
1 килограм ябълки
600 мл вода
150 грама захар
2 пудинг ванилия
1 пакетче канела
2 кутии бисквити „Petit Beurre“
250 милилитра сладка сметана
Приготвяне
Измийте обелете и нарежете ябълките без да ги цедите. Сложете ги да врат във водата със захарта
Варете 5 до 10 минути.
Разбийте пудинга с 12 лъжици студена вода.
Когато ябълките омекнат прибавете пудинга и канелата и варете докато сместа не се сгъсти.
В подходящ съд подредете ред бисквити, ред пълнеж, пак бисквити и накрая завършете с бисквити.
Изчакайте да се охлади, залейте със сметаната и украсете с настърган шоколад.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари