Без печка, без тесто, без излишно цапане: неземно лакомство, на всичкото отгоре е фасулски...
4 Януари 2017
1214963
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
След празниците едва ли на някого му се прекарват часове в кухнята. За всички, на които им се хапва нещо сладичко, но нямат време да готвят, предлагаме тази по детски лесна и неземно вкусна торта .
Само за 20 минути ще имате на масата перфектната торта с деликатен вкус . При това няма да цапате съдове , няма да включвате печката и няма да бъркате сложни блатове!
Бисквитена торта с течен шоколад
СЪСТАВКИ:
- 250 гр. бисквити (по-добре - маслени, без аромат)
- 100 гр. масло
- 400 гр. течен шоколад " Nutella "
- 500 гр. сирене " Филаделфия "
ПРИГОТВЯНЕ:
- Смесете маслото и една супена лъжица "Nutella". Сложете сместа в микровълнова фурна, трябва добре да се разтопи.
- Леко навлажнете бисквитите с вода или сок от компота, така че да се разпаднат добре. Изсипете в бисквитената смес течния шоколад и маслото, разбъркайте и сложете в хладилника.
- Разбийте останалата част от течния шоколад и сиренето "Филаделфия" с миксер. Сложете в хладилника получената смес.
- Извадете от хладилника основата за тортата. Изравнете блата с помощта на дъното на стъклена чаша, като оформите малък борд.
- Изсипете върху основата сместа от течен шоколад и крема сирене. Заравнете внимателно. Оставете тортата да попие хубаво няколко минути.
- Чудният деликатес е готов! Изглежда прекрасно, а на вкус тортата е уникална, тъй като комбинацията от меко сирене и богат шоколадов вкус е страхотна ...
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари