Белтъците ми винаги се разбиват перфектно: пухкави и обемни, само за целувки! Няма никаква тайна съставка - важна е технологията:

вход през zajenata.bg
За Жената
Кулинарни съвети
Белтъците ми винаги се разбиват перфектно: пухкави и обемни, само за целувки! Няма никаква тайна съставка - важна е технологията:
17225
Снимков материал: pixabay.com
Белтъците ми винаги се разбиват перфектно: пухкави и обемни, само за целувки! Няма никаква тайна съставка - важна е технологията:

Разбитите белтъци - много красива украса на всеки дбазъс деликатес и важен елемент на много ястия. Така например, целувките няма да станат идеални, ако белтъците не са добре разбити. Дори и перфектната домакиня претърпява провали в това важно дейстиве - кремът не става пухкав и светъл, и е по-скоро течен, отколкото плътен.

Сега ще ви покажем единствения правилен начин: само за 7 минути ще имате най-пухкавия и въздушен сняг, който сте виждали!

Как да разбием белтъците:

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

  • миксер
  • тенджера с вода
  • купа за разбиване
  • белтъци
  • захар

ПРИГОТВЯНЕ:

  1. Налейте в тенджерата вода и я оставете да заври. Отделете белтъците в купа и я поставете на водна баня над тенджерата.
  2. Използвайте ръкохватки, за да не се опарите, като държите купата. Внимателно започнете да разбивате белтъците със захарта над врящата вода, докато захарта се разтопи и белтъците се загреят до желаната температура. Отнема около 2 минути. Белтъкът не трябва да бъде прекалено горещ, иначе може да се пресече!
  3. Дръпнете купата от котлона и продължете да биете с миксера още около 7-та минути. Ще бъдете изненадани от резултата - кремът ще бъде бухнал и въздушен и ще увеличи размера си приблизително три пъти!

бити яйчен белтък

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft