Биренки с мармалад
11 Декември 2013
26225
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Смесете бирата с олиото в дълбока купа, след което започнете да добавяте от брашното (смесено с бакпулвера) при непрекъснато бъркане, докато се получи меко тесто. Към края омесете тестото с ръце. Разточете тестото на кора с дебелина 2-3 мм. Нарежете на квадрати и в центъра на всеки квадрат сложете 1 ч.л. от мармалада. Завийте на рогчета по диагонал и сложете сладките на разстояние в намазнена тава. Печете ги на 180-200 градуса, докато порозовеят. Още топли оваляйте биренките добре в смесената с ванилия пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари