3 пакетчета бисквити
200 мл прясно мляко
100 гр ядки
750 мл прясно мляко
200 гр захар
2 яйца
2 супени лъжици брашно
1 пакетче ванилова захар
Млякото (750 мл) се слага да заври. Добавя се захарта и се бърка, докато се разтвори. Брашното се смесва с яйцата и ванилията. В тази смес се добавя и млякото със захарта и се бърка непрекъснато на умерен огън, докато се получи крем. Бисквитите се натрошават и с тях се покрива дъното на съда, в който ще поднесете тортата. Заливат се с прясно мляко (200 мл) и отгоре се нанася слой от крема. След това отново един ред натрошени бисквити, втори слой от крема, докато се изчерпат продуктите.
Накрая се завършва със слой крем и счукани орехи. По желание може да украсите с настърган шоколад, плодове от сладко, сметана и пр.