150 гр маргарин
100 гр пудра захар
300 гр смлени чаени бисквити
120 мл прясно мляко
3 намачкани банана
2 цели банана
За глазурата:
50 гр масло
100 гр млечен шоколад
3 супени лъжици прясно мляко
Маргаринът се разбива с пудрата захар на пухкав крем. Добавят се смлените бисквити и млякото, в което предварително е разтворена ваниловата захар. Сместа се бърка, докато съставките се хомогенизират, след което се добавят намачканите на пюре 3 банана. Полученото бисквитено тесто се разстила върху хартия за печене на правоъгълник. В единия му край се слагат обелените цели банани и тестото се увива на руло около тях.
Продуктите за глазурата се загряват на умерен огън, докато се получи гладка шоколадова глазура. С нея се залива готовия десерт и се оставя в хладилник до поднасянето му.