5 1/2 ч. ч. брашно
1 1/2 ч. л. лимонова кора (настъргана)
1 1/2 ч. ч. захар
1 1/2 ч. л. бакпулвер
1 1/2 ч. ч. олио
3 яйца
3 с. л. прясно мляко
3 с. л. кимион на зърна
В голяма купа, смесете брашното, захарта и бакпулвера. Прибавете олиото и бъркайте докато се получи трошлива смес. В друга купа, разбийте яйцата, млякото, кимиона и лимоновата кора, докато се получи гладка смес. Прибавете ги към брашняната смес и бъркайте докато се получи гладко тесто. Ако тестото изглежда прекалено твърдо, добавете още мляко, по 1 с. л. наведнъж. Върху набрашнена повърхност, разточете тестото на кора с дебелина 0.6 см. Като използвате кръгла чаша с диаметър 5 см. изрежете кръгчета от тестото. Подредете бисквитите върху постлана с хартия и намазана с олио тава, на 5 см. една от друга. Печете при 190С 7-10 мин., докато краищата леко покафенеят.