Благодарение на този режим Дженифър Анистън все още изглежда на 30, въпреки, че е на 51:

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Благодарение на този режим Дженифър Анистън все още изглежда на 30, въпреки, че е на 51:
47777
Снимков материал: pixabay.com
Благодарение на този режим Дженифър Анистън все още изглежда на 30, въпреки, че е на 51:

Нейната звездна слава изгря с култовия сериал "Приятели" и оттогава насетне Дженифър Анистън е сред любимките на милиони по целия свят. Естествена, енергична, Дженифър все още изглежда така, сякаш е на 30 години, а навърши 51 години през февруари.

Тя дължи младежкия си външен вид отчасти на специална диета.

Дженифър Анистън тяло

Актрисата е известна като привърженик на здравословния живот - обожава йога, а диетата й се базира на вече много популярната автофагия, или лечебен глад (неприемане на храна за период от 12 часа), което също практикува и Новак Джокович.

Един ден на Анистън

Дженифър започва сутринта с шейк и завършва деня с по-висококалорична вечеря. Актрисата се събужда около 09:00 ч. и първо пие сок от целина, а след това медитира и прави упражнения.

Дженифър Анистън готви

„Когато се събудя, пия топла вода с лимон и след това пия шейк или понякога ям авокадо и яйца, което е любимата ми храна. Винаги слагам малко кокосово масло във всичко. Понякога ям просто каша от банан или овесени ядки", споделя Анистън.

Какво похапва?

Тя разкри, че обикновено яде „някаква форма на зеленчукова или протеинова салата за обяд“.

Джен Анистън

Нейният личен треньор Леон Азубуйке каза, че той съветва актрисата да яде храни, богати на хранителни вещества, които са добре балансирани и съдържат здравословни въглехидрати, както и протеини.

"Тя харесва авокадо, кокосово масло, сьомга, рибено масло - всичко, което е с добро съдържание на мазнини ", каза треньорът за диетата на Анистън.

Дженифър Анистън рокля

Актрисата яде подобна храна за вечеря, както и за обяд: протеин със салата или зеленчуци. Въпреки че избягва въглехидратите под формата на тесто, Дженифър не може да устои на добра паста от време на време. По-рано тя каза, че тогавашният й съпруг Джъстин Теру я е научил как да прави карбонара, която традиционно се прави с яйца, бекон и пармезан.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft