Боб яхния със свински ребърца
14 Март 2012
89702
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Свински ребра 400 гр.
Зрял фасул 200 гр.
Лук 80 гр.
Моркови 80 гр.
Червина чушка 2 бр.
Домати консерва 80 гр.
Магданоз
Червен пипер
Брашно 50 гр.
Мазнина
Сол
Бобът се сварява и се оцежда. Зеленчуците се нарязват на ситно и се запържват. Прибавят се доматите, пиперът и солта. Бобът и ребрата също се добавят и запържват, и ястието се оставя да поври 15 минути. Запържва се брашното и се смесва с ястието. Прехвърля се в глинен гювеч и се запича за 20-тина минути. Сервира се със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари