Бобена чорба със свинско
15 Декември 2012
20929
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Бобът се накисва за 1 нощ във вода. След това се изплаква, налива се 1 л прясна вода, посолява се и се вари до омекване. В тенджера с олио се запържват нарязаните бекон и месо, дребно нарязаните лук, чесън, целина и моркови. Прибавят се бобът, заедно с водата, доматите и оцетът. Ястието се вари на умерен огън до омекване на продуктите. Подправя се с дафинов лист, черен пипер и риган.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари