Бобена яхния в гювече

вход през zajenata.bg
Бобена яхния в гювече
admin
Добавена от: admin
9618
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 чаени чаши фасул
1/2 чаена чаша олио
3-4 глави лук
2-3 домата
1 чаена лъжичка червен пипер
магданоз
джоджен
сол
и по желание 5-6 лютиви чушлета

Фасулът се почиства, измива и се залива със студена вода.
Вари се на умерен огън.
Лукът, нарязан на ситно, се задушава в мазнината до омекване, прибавят се червеният пипер и доматите.
Задушават се леко.
Свареният фасул се прецежда.
Разпределя се в пръстени гюведжета.
Отгоре се разпределя запръжката.
Върху нея се поставя по едно лютиво чушле и по едно резенче домат.
Посолява се, поръсва се с магданоз и джоджен и се сипва по 2-3 супени лъжици от водата, в която е врял фасулът.
Гюведжетата се запичат на фурна.
Поднасят се топли. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft