1 тесто:
Отделят се 8 белтъка и им се добавят 8 супени лъжици захар. Разбиват се с миксер, докато стане кремообразна сместа. След това се добавят 2 супени лъжици мармалад, 2 супени лъжици брашно и натрошените ядки. Разбърква се с лъжица. Тестото се поставя в тава, покрита с хартия за печене в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 мин.
2 тесто:
6 белтъка и 8 супени лъжици захар се разбиват с миксер и след това се добавят 3 супени лъжици какао, 2 супени лъжици мармалад и смлените ядки. Блатът се пече също на 180 градуса около 20 мин.
3 тесто:
6 белтъка се разбиват с миксер заедно с 10 супени лъжици захар. Добавя се 1 чаена лъжичка оцет или лимонов сок. Блатът се пече на 150 градуса около 35 минути, докато се получи светло кафява коричка.
Крем:
Всички 20 жълтъка се бият с миксер с 20 супени лъжици захар, докато стане кремообразна сместа, след което се добавят 550 гр. маргарин и се разбърква хубаво с миксер, за да се обедини сместа.
Разделя се на две части. В едната част се добавят смлените бисквити, а в другата част - разтопеният шоколад.
След това върху първия блат се нанася жълтият крем с бисквити, покрива се с втория блат, намазва се с шоколадовия крем пълнеж и се покрива с последния блат. Отгоре, за да бъде завършена тортата, се намазва с още един крем.
250 гр. масло или маргарин се смесват с 200 гр. пудра захар, след което се добавя 1/2 чаша сметана. Тортата се намазва с крема веднага, тъй като ако престои кремът, ще се втвърди.