В голяма купа сложете половината от брашното. Добавете солта, олиото и замесете тесто с хладката вода. Бавно добавете останалото брашно и месете, докато се получи фино и гладко тесто. Веднага го разделете на четири по-малки топки, всяка топка намажете с малко масло и я оставете да почива около 20 минути. Отпочиналите топки тесто поставете върху набрашнен плот и ги разточете на кръгли кори с диаметър 20 см.
Намажете корите с масло и ги покрийте с найлоново фолио. След това ги оставете в хладилника за 1 час. Докато тестото се охлади, пригответе плънката:
Намачкайте сиренето, добавете сол на вкус, разбитите яйца и разбъркайте добре. След това разточете две от корите на кора с размера на тавата за печене и отгоре изсипете плънката на равен слой. Разточете и останалите две кори със същия размер и покрийте плънката. Нарежете тутманика на кубчета с размер по желание и го намажете с масло.
Печете на 275 градуса за 25 минути.