БОХЕМСКИ пържолки - върховната есенна рецепта за скъпи гости и любими хора! Пълнят устата със слюнка, а стават за минути:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
БОХЕМСКИ пържолки - върховната есенна рецепта за скъпи гости и любими хора! Пълнят устата със слюнка, а стават за минути:
БОХЕМСКИ пържолки - върховната есенна рецепта за скъпи гости и любими хора! Пълнят устата със...
4377
БОХЕМСКИ пържолки - върховната есенна рецепта за скъпи гости и любими хора! Пълнят устата със слюнка, а стават за минути:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ви предлагаме бързо и простичко ястие с фантастичен вкус, в което със сигурност ще се влюби цялото семейство. Бохемски пържоли с горчица и чесън - истински пир за нула време, идеален за забързаното ежедневие, когато се чудите как да зарадвате семейстото с нещо домашно приготвено, а ви липсва достатъчно време.

Тези Бохемски пържолки са идеалното решение - месото по рецептата по-долу става много крехко и вкусно, а се приготвя много просто. Комбинацията от горчица и сметана овкусява пържолите перфектно и ги прави мекички, а не като подметка:

Бохемски пържоли с горчица и чесън

Продукти:

филийки свинско филе (около 1 кг)

2 препълнени лъжици обикновена горчица

2 глави лук

3 клонки розмарин

около 4 скилидки чесън

200 мл течна или заквасена сметана

зехтин

2 супени лъжици брашно

сол

черен пипер

подправки на вкус

Приготвяне:

Нарежете месото на филийки и го начукайте под фолиото.

Посолете, поръсете с черен пипер и добавете други подправки на вкус.

Намажете с горчица и ги оставете да починат.

начукани пържоли

Запържете нарязания лук до златисто в зехтин или олио.

Добавете счукан чесън и нарязан розмарин.

запържен лук

Запържете за кратко и добавете месото, като го оставите да „дръпне“.

Залейте с вода и оставете да къкри под капака.

Задушете месото, докато омекне.

След омекване го извадете в чиния.

Пригответе соса:

Объркайте брашното в сметаната, изсипете в тигана и варете, докато се получи приятен на консистенция сос.

Добавете вода, ако е необходимо.

Овкусете и добавете месото. Задушете го няколко минути в соса.

Изключете котлона и може да го поднесете.

Сервирайте с картофено пюре.

бохемски пържоли

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft