Бродет по Которски

вход през zajenata.bg
Бродет по Которски
admin
Добавена от: admin
9319
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 г различни видове риба
олио
3 глави лук
4-5 скилидки чесън
4 домата
150 г бяло вино
1 равна лъжица брашно
дафинов лист, черен пипер, сол

Изпържваме в олиото нарязания на филийки лук, добавяме ситно нарязания чесън, брашното и пържим до пожълтяване. Наливаме виното и 150 г гореща вода, прибавяме нарязаните на кубчета домати, черен пипер, сол, дафиновия лист и задушаваме до омекване. Изваждаме рибеното месо, прецеждаме бульона, връщаме рибата и задушаваме на тих огън.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft