Брускети с печена тиква и моцарела
12 Май 2013
6581
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете тиквата на малки парчета (около 2 см.) и сложете върху покрита с хартия за печене тавичка. Подправете със сол и пипер и поръсете със зехтин. Печете, докато тиквата омекне, така че лесно да се набожда с вилица.
Запечете франзелките, поставете отгоре им по парченце моцарела, парченце печена тиква и пресни листенца босилет. По желание може да покриете филийките с резен прошуто, преди да поставите моцарелата. Подправете отново със сол и пипер и поръсете с малко зехтин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари