Брускети с шунка
10 Май 2014
10685
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете хлебчетата на кръгли филийки с ширина 1,5 см. След това запечете филийките на тостер или изсушете във фурната на умерена температура, докато се зачервят.
Сварете картофите, обелете ги и ги настържете. След това ги смесете с майонезата, добавете подправки на вкус и бавно разбъркайте.
Почистете репичките и ги нарежете на пръчици, шунката също нарежете на пръчици. Зелената салата измийте и нарежете на тънки ивици, а чушката - на кубчета.
Намажете кръгчетата хляб с картофената смес, а след това поставете отгоре малко маруля, репички, шунка и чушка. Доовкусете, ако е необходимо. Поднесете брускетите топли като предястие.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари