Брънсуикски пастет
20 Ноември 2012
10444
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
385 мл. наденички от черен дроб (Брънсуикска)
100 мл. сирене крема
1/3 ч. чаша подквасена сметана
1 ч. лъжица лимонов сок
1 ч. лъжица настърган лук
черен пипер и чеснов прах на вкус
Разбийте на крем сиренето като постепенно прибавяте наденичката от черен дроб. Прибавете подквасената сметана. Бъркайте докато стане гладка смес. Прибавете лимоновия сок и подправките. Оставете да престои в хладилника най-малко 1 ч. (най-добре цялата нощ).
Препоръки: 1) Може да го сервирате като сос или да оформите от него топчета и да ги поръсите с нарязани ядки и пресен магданоз; 2) Сервирайте със солени бисквити, чипс или пресни зеленчуци.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари