Брюкселска гъбена супа

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Брюкселска гъбена супа
Брюкселска гъбена супа
admin
Добавена от: admin
12756
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г гъби
2 лъжици масло
1 глава лук
1 лъжица брашно
1 л костен бульон
1 кафена чашка сметана
2 твърдо сварени яйца
1 лъжица ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол

Смиламе с машинка за месо почистените гъби и ги изпържваме в масло заедно със ситно нарязания лук. Сипваме брашното и пържим, докато получи кафяв цвят, наливаме постепенно бульона, разбъркваме добре, посоляваме, поставяме черния пипер и сваряваме. Сваляме супата от котлона, прибавяме сметаната, поръсваме с магданоз и прибавяме ситно нарязаните яйца.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft