Брюкселска гъбена супа

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Брюкселска гъбена супа
Брюкселска гъбена супа
admin
Добавена от: admin
16056
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г гъби
2 лъжици масло
1 глава лук
1 лъжица брашно
1 л костен бульон
1 кафена чашка сметана
2 твърдо сварени яйца
1 лъжица ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол
 

Смиламе с машинка за месо почистените гъби (заделяме няколко за украса) и ги изпържваме в масло заедно със ситно нарязания лук. Сипваме брашното и пържим, докато получи кафяв цвят, наливаме постепенно бульона, разбъркваме добре, посоляваме, поставяме черния пипер и сваряваме. Сваляме супата от котлона, прибавяме сметаната, поръсваме с магданоз и прибавяме ситно нарязаните яйца. Накрая пускаме заделените гъби, изпържени предварително в масло.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft