Бутер банички с патладжани, домати и песто

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Бутер банички с патладжани, домати и песто
Бутер банички с патладжани, домати и песто
admin
Добавена от: admin
11046
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

лист бутер тесто
4 резена патладжан
8 -12 резена (зависи от размера) доматчета на грозд (или по-дребен сорт)
песто
сол и черен пипер
1 яйце, разбито с 1 ч.л. вода

Загрейте фурната на 200 градуса. Запържете патладжана в масло и зехтин, докато стане златист. Заделете настрана. Разточете бутер тестото на лист с дебелина 3-4 мм. Разрежете на 4 квадрата и прехвърлете квадратите на покрита с хартия за печене тавичка. Намажете краищата на тестените квадрати с разбитото яйце. Сложете в центъра на всяко квадратче по 1 резен патладжан, покрийте с с 2-3 резена домат и лъжичка от пестото. Поръсете със сол и черен пипер. Запечете за около 15 минути, или докато тестото стане златисто. Поднесете незабавно.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft