
Заа тестото:
1. Маята се разтваря в малко топла вода и се оставя да втаса.
2. Брашното, втасалата мая и всички останали съставки (с изключение на един жълтък) се замесват, докато се получи хомогенно тесто.
3. Тестото, без да се оставя да почине, веднага се разделя на 6 равни части и се разточват кори. Всяка от тях се намазва с маргарин, освен последната.
4. Върху всяка кора, покрита с маргарин, се поставя настърган кашкавал. Корите се нареждат една върху друга. На последната кора не се поставя нито кашкавал, нито се маже с маргарин, а всички заедно се разточват на една голяма кора - правоъгълна, след което тя се маже с маргарин и се нарязва на квадрати.
5. Върху всеки квадрат се поставя от натрошеното сирене и се сгъва.
6. Квадратите се оставят да втасат около 1 час, след което се намазват с разбит жълтък с малко олио и се поръсват със сусам.
7. Печете около 15 минути на 180 С.