1 опаковка замразено бутер тесто
за глазурата:
1 чаша пудра захар
2 с.л. прясно мляко
1/2 ч.л. ванилов екстракт
кристална захар за поръсване
1 бурканче конфитюр от ягоди
Загрейте фурната на 200 градуса.
Прехвърлете бутер тестото върху леко набрашнена повърхност и го нарежете на четириъгълници с размер приблизително 5х7,5 см. Най-лесно е да измерите с линийка, да очертаете леко ръбчетата с остър нож и да изрежете тестото с нож за пица.
Нанесете около 2 ч.л. ягодов конфитюр върху един от четириъгълниците, като оставите половин сантиметър ръбче отстрани. С резец за сладки или нож за плодове изрежете малки сърчица във втори четириъгълник, след това го поставете върху първия (върху конфитюра) и запечатайте ръбчетата на двата четириъгълника с помощта на вилица. Изпечете за около 8-10 минути, след това охладете.
За глазурата: Смесете пудрата захар, млякото и ванилията в купичка и добавете по желание течна или гел боя за сладки. Поръсете глазурата върху топлите бутер-пайове и поръсете с кристална захар.