Бутер охлювчета с наденички и лук
28 Август 2012
14626
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг бутер тесто
1 парче наденица (на вкус, или 2 бр. кренвирши)
маргарин
4 глави лук
червен пипер, сол, чубрица, черен пипер
Нарязаният на ситно лук се запържва докато поомекне. Добавя се нарязаната на дребни парченца наденица (или кренвирш), подправките и сместа се пържи отново за няколко минути. Бутер тестото се разстила, намазва се с маргарин и отгоре му се разпределя плънката. Навива се на руло, което се реже на разстояние 3-4 см. Парчетата се обръщат в тавата като пънчета, които отново се намазват с маргарин и се пекат в предварително загрята на 200 С фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари