1 пакет от 500 грама многолистно тесто (бутер тесто)
200 грама шунка
200 грама кашкавал
1 яйце
1 чаена лъжичка ким за поръсване
Тестото най-добре се размразява в хладилника, за това се изважда от камерата и поставя в хладилник от предната вечер. Размразеното бутер тесто се разстила на поръсен с брашно кухненски плот, леко и много внимателно се разточва и след това се нарязва на 6 правоъгълни парчета. Шунката и кашкавалът също се нарязват по на 6 парчета, върху всяко парче тесто се поставя по едно парче шунка и едно кашкавал. Краищата на тестените правоъгълници се навлажняват и след това се по диагонал на кифлички (рогчета). Дъното на тавата, в която ще се пекат рогчетата, се покрива с хартия за печене и леко се намазва с предпочитана мазнина. Рогчетата се подреждат с шева надолу, след това леко и несиметрично се набраздяват с остър нож отгоре и се намазват с разбитото яйце, след което се поръсват с кима (може да го пропуснете, ако не обичате ким). Пекат се в предварително загрята умерена фурна или според препоръките на производителя на бутер тестото, когато се надуят и порозовеят, са готови.