Бутер сърчица
22 Декември 2011
7368
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
300 г бутер тесто
Плънка - I вид:
3 с.л. смлени бадемови ядки
3 с.л. месен пастет
Плънка - II вид:
3 с.л. лютеница
3 с.л. орехови смлени ядки
Тестото се разгъва, намазва с пастет, поръсва с плънка и разрязва на ивици с дебелина около 1.5 см и дължина около 15 см. Всяка ивица се завива по равно откъм краищата към средата й - по подобие на сладките Сълзица с разликата, че в средата се оформя връх: първо от едната страна са натиска с виличка, после от другата. Пекат се в тава застлана с хартия за печене във фурна на 200 С.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари