Бутер сърчица

вход през zajenata.bg
Бутер сърчица
admin
Добавена от: admin
7368
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

300 г бутер тесто
Плънка - I вид:
3 с.л. смлени бадемови ядки
3 с.л. месен пастет
Плънка - II вид:
3 с.л. лютеница
3 с.л. орехови смлени ядки

Тестото се разгъва, намазва с пастет, поръсва с плънка и разрязва на ивици с дебелина около 1.5 см и дължина около 15 см. Всяка ивица се завива по равно откъм краищата към средата й - по подобие на сладките Сълзица с разликата, че в средата се оформя връх: първо от едната страна са натиска с виличка, после от другата. Пекат се в тава застлана с хартия за печене във фурна на 200 С.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft