Бучка сирене, 1 домат, малко масло и пъхаш в гювечето. След 15 минути вече обираш дъното с хлябче!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Бучка сирене, 1 домат, малко масло и пъхаш в гювечето. След 15 минути вече обираш дъното с хлябче!
Бучка сирене, 1 домат, малко масло и пъхаш в гювечето. След 15 минути вече обираш дъното с хлябче!
8365
Източник: gotvach.bg
Бучка сирене, 1 домат, малко масло и пъхаш в гювечето. След 15 минути вече обираш дъното с хлябче!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Сигурно сте хапвали сирене по шопски - това бързо и вкусно ястие влиза в графата аламинути , и е идеалното предложение за бърза вечеря след тежък работен ден. Шепа продукти, малко време във фурната и готово! Ето как се прави сирене в гювече по шопски:

Сирене по шопски

Продукти:

150 гр.сирене

1 червен домат

1 яйце

20 гр.масло

1 люта чушкиа

риган

босилек

чубрица

Приготвяне:

Намажете дъното и стените на гювече с маслото, сложете плочките сирене и поръсете с подправките и малко червен пипер.

Сложете резените домат и чушлето и пъхнете за 15 мин. във фурната. След това чукнете отгоре яйцето и захлупете капака на гювечето. Изключете фурната, за да не се препича яйцето.

Внимание: гювечетата винаги се слагат в студена фурна, защото ако се сложат в загрята, ще се спукат! 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft