Бърз и вкусен печен карфиол
3 Октомври 2014
63628
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте карфиола и го почистете от корена. Разделете розичките с нож, без да ги прерязвате, и поставете главата върху намазана с олио тава.
Разбийте зехтина с киселото мляко и сока от лимон. Добавете лют пипер, чесън, къри и сол и черен пипер на вкус. Залейте карфиола със сместа от кисело мляко и го изпечете във фурната, загрята предварително на 200 градуса, за 30 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари