Бърз и лесен сладкиш на точки с разтопен шоколад
12 Април 2016
22452
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Яйцата се разбива с миксер при постепенно добавяне на захарта, докато тя се разтопи. След това се добавят останалите съставки и непрекъснато се разбива до гладка и хомогенна кексова смес.
Сместа се прехвърля в намазнена тава с диаметър 30 см и се пече на 180 градуса около 30 минути.
Охладеният сладкиш се нарязва на кубчета и се залива с предварително разтопения с малко олио (масло) шоколад.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари