
Бързо, лесно и вкусно, не изисква печене, а вкусът му е просто върховен!
Сложете млякото със захарта да заври. Във врящото мляко добавете разтворения пудинг и варете, докато се сгъсти кремът. Разделете го на две части и в едната добавете 100 гр. разтопен шоколад. В тортена форма поставете стреч фолио и изсипете вътре 5 супени лъжици мюсли на дъното. Върху мюслито изсипете половината от плънката. Изсипете още 5 супени лъжици мюсли и върху тях - втората половина от крема. Отгоре подредете един ред бисквити, които ще служат като основа, когато сладкишът се обърне.
Важно е пудингът да е хладък, а мюслито може да бъдат по ваш вкус (например в случая е с тропически вкус). За крема също може да използвате всякакъв пудинг, включително и плодов.