Рулца от раци кой не ги обича, освен, че са изключително вкусни, те са и невероятно лесни за приготвяне и ги има навсякъде на абсолютно достъпни цени.
Рулца от раци в тесто
Това предястие ще бъде страхотен залог за заети домакини, на които гостите внезапно почукат на вратата или пък се чудите какво да сготвите след тежък и уморителен ден.
Пържените пръчици в тесто можете да готвите много бързо, а приятелите ви и семейството ви ще ви похвалят. Вашата вкусна тайна рецепта е тук!
СЪСТАВКИ
3 опаковки от раци
250 g брашно
250 мл мляко
2 яйца
100 г кашкавал
растително масло
сол и пипер на вкус
Пълнените пръчици от раци в тестото се приготвят с кашкавал вътре. Придава на ястието сочност и неповторимост.
Кашкавалът се нарязва на ленти и внимателно се отварят рулцата от раците.
Смесете брашното, яйцата, млякото, солта и пипера. Плътността на тестото трябва да съответства на дебелината на течната сметана.
Потопете рулцата в тестото и ги изпържете от двете страни.
Ако искате понякога да се поглезите с пръчки от раци, не забравяйте да опитате да направите салати от нашата селекция .
Не забравяйте да изберете продукти за вашите ястия внимателно . Раци - това не е изключение! Съхранявайте правилно продуктите, защото могат да бъдат много опасни.